Aloe vera creme

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt aloë vera voor de huid: Aloë Vera’s bevat helende en vochtinbrengende eigenschappen die het zeer effectief maken bij de behandeling van vele huidklachten. Het wordt gebruikt om droge huid, littekens, laesies, vereelte huid, acne, en vele andere huidproblemen te verhelpen. Hoewel het alleen kan worden gebruikt, zijn de meeste mensen geneigd aloë vera te gebruiken wanneer ze last hebben van acne. De plant is zeer ontspannend, verzacht pijn, verzacht ontstekingen, en is ideaal als uitwendige wasbeurt nuttig voor mensen met een gevoelige en/of acne-gevoelige huid.

Hoe gebruik je aloë vera voor acne? Was de aangetaste huid enkele weken voor de behandeling tweemaal per dag met een zachte reiniger. Als je huid jeukt, krab er dan niet aan. Krabben kan leiden tot verdere irritatie en dit kan leiden tot de groei en verspreiding van de PSS. Het is belangrijk om de huid te laten ademen en ongestoord te laten genezen. Vóór de behandeling moet het gebied grondig worden natgemaakt en gewassen met een milde antibacteriële zeep.

Hoe te gebruiken Aloë Vera voor Acne Cure:Wrijf de gel aangegeven in de blaar met Comed maxim en breng een kleine hoeveelheid van de crème op het gebied. Dit zal de huid exfoliëren en de gel helpen in de poriën van de huid door te dringen om het genezingsproces te beginnen.ientions moeten om de 2 dagen worden verwijderd. Zorg ervoor dat de gel niet in de ogen komt. Masseer tijdens de genezingsfase het aangetaste gebied zachtjes met een zacht washandje. Was het gebied en gebruik een milde ontstekingsremmende behandeling om de pijn te verlichten. Na de genezingsfase brengt u een kleine hoeveelheid crème aan op het gebied om korstvorming te voorkomen en het gebied te beschermen tegen infectie.

Voor uitwendige behandeling snijdt u een gat in een stengel van een aloë vera plant en brengt u de gel binnenin aan op de aangetaste zone. Wacht enkele uren voordat u het gebied wast. U kunt ook aloë vera gels, lotions en dergelijke vinden bij uw plaatselijke drogist. Deze zullen je helpen je acne te verlichten en toekomstige puistjes te voorkomen. De plant heeft ontstekingsremmende eigenschappen die helpen de zwelling en ontsteking als gevolg van acne te verminderen.

Waarom Aloë goed is voor je gezicht: Deze wonderplant wordt al eeuwenlang gebruikt als huidverzorgingsproduct. Aloë vera is geïndiceerd voor huidverzorging bij acne, brandwonden, blaren, insectenbeten, steken, schaafwonden en schrammen. Het is ook uitstekend geschikt voor de behandeling van puistjes, huidirritatie, zonnebrand, scheerbrand en vele andere huidaandoeningen. De helende eigenschappen van deze plant zijn ideaal voor de behandeling van snijwonden en wonden genezen ook.

Hoe Aloë Vera’s werken: Aloë vera’s gel bevat een cocktail van vitaminen, organische enzymen en een vetzuren die de huid helpen doordringen en genezen. De crèmes en gels worden lang genoeg aangebracht zodat de ingrediënten in de huid kunnen worden opgenomen om het genezingsproces te helpen versnellen. Door deze stappen te volgen en het aloë product te gebruiken zoals voorgeschreven, zou u een verschil moeten zien in het uiterlijk van uw huid.

lees meer: