Drogist Leiden

 

 

 

 

De belangrijkste problemen van mensen die ouder worden, is dat zij te maken krijgen met het verlies van elasticiteit in huid en weke delen. Zij beginnen het vermogen te verliezen om eenvoudige dingen te doen, zoals glimlachen, lachen, huilen of denken. Zelfs lipodystrofie, een vorm van kaalheid die wordt veroorzaakt door de geleidelijke vernietiging van de haarfollikel door de ziekte, kan niet worden verholpen.

Hoewel de overgrote meerderheid van de mensen hun haarloosheid verliezen door natuurlijke oorzaken (vermoeidheid, lichamelijke tekortkomingen, bepaalde medicijnen, enz.), zijn er verschillende ziekten waarbij de oorzaak een gevorderde veroudering is. Veel mensen staan dan voor de ongewenste keuze om het probleem als een medisch probleem te zien.

Er zijn verschillende manieren om het verouderingsproces aan te pakken. De meest wenselijke optie is de medische benadering om het medische aspect aan te pakken.

De moderne medische benadering vermindert de rol van de mens om hem fit te houden en laat de mens ruimte voor een actieve en positieve levensstijl. Wetenschappelijke medische proeven met geneesmiddelen voor genezing wezen uit dat een patiënt, door zijn leven op het spel te zetten, kan worden gered van vreselijke ziekten als kanker, aids, lyss, enz. Door een reeks medische proeven te ondergaan, vonden wetenschappers uiteindelijk manieren om verouderingsgerelateerde ziekten te voorkomen of te behandelen. Deze wetenschappelijke proeven en geneesmiddelen werden onder de aandacht van het publiek gebracht door nieuwsdiensten en sensationele oranjes.

De huidige anti-verouderingszalven proberen de schadelijke effecten van milieu- en natuurveranderingen op onze huid te voorkomen. Ze proberen ook onze huidcellen voor te bereiden zodat ze zich kunnen aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Maar cosmetische producten en crèmes van de drogist kunnen de natuurlijke functies van onze huid niet vervangen. Daarom moet men een drieledig huidverzorgingsprogramma volgen om de best mogelijke resultaten te bereiken. Het drieledige huidverzorgingsprogramma omvat reinigen, bevochtigen en masseren. Deze methoden beperken niet alleen uitdroging van de huid tot een minimum, maar helpen ook de schadelijke effecten van omgevingsfactoren, zoals blootstelling aan de zon, vervuiling, enz.

Reinigen is het eerste deel van de huidverzorging in drie stappen. In feite is reiniging het belangrijkste onderdeel van de drietraps huidverzorging, omdat het vuil, puin en persoonlijke effecten van de huid verwijdert. Dit is nodig om zich te ontdoen van de schadelijke elementen die de huidproblemen kunnen hebben veroorzaakt. Zo verwijdert de reiniging niet alleen bacteriën en ziektekiemen van de huid, maar ook de zware aanwezige lucht die de huid een paar jaar heeft achtergelaten.

Het aanbrengen van een toner is het tweede deel van de uit drie stappen bestaande huidverzorging. Het verwijdert niet alleen de beschadigde elementen, maar ontdoet de huid ook van alle onbevredigende toegepaste elementen die tijdens het reinigingsproces werden verhinderd. Verschillende soorten oliën hebben bijvoorbeeld verhinderd dat de huid de juiste voeding en hydratatie kreeg. Daarom dient een toner ook als een beschermende laag.

Het derde en laatste onderdeel van de drie-stappen-huidverzorging is de massage. Het vormt een pakket met de reinigings- en vochtinbrengende procedures. Aangezien onze huid in zijn geheel zeer belangrijk voor ons is, moeten we er veel aandacht aan besteden. Een productieve reiniging en dagelijkse massage van de huid is essentieel om de huidcellen gezond en de huid gevoed te houden. Volgens sommige deskundigen kan het verlies van de serumcirculatie een primaire oorzaak zijn van de fijne lijntjes en rimpels. Wanneer de bloedcirculatie wordt belemmerd, verliezen de huidcellen hun stoffen en elasticiteit. Door het verlies van voedingsstoffen en zuurstof kunnen de huidcellen hun Properulaire gezondheid niet behouden en vormen zich nieuwe rimpels en lijntjes. Om deze ongewenste veranderingen te voorkomen, wordt een massage uitgevoerd om de voedingsstoffen en zuurstof naar de huidcellen terug te brengen en alle verloren rijkdom aan vitaminen en mineralen te herstellen.

Hierboven zijn enkele redenen gegeven voor een goede massage; u moet een praktische test uitvoeren. Ten eerste moet je een behandelaar kiezen die je huid goed behandelt. Ten tweede, moet je vrij gedisciplineerd zijn om succes te boeken. Als je goed gemotiveerd bent en je ervoor inzet, weet je 100% zeker dat het niet op een teleurstelling zal uitlopen. Vergeet niet dat het belangrijkste doel van een massage is om alle pijnen en druk van je lichaam te verwijderen. Geen mens is perfect, dus er is altijd een kans op een aantal risico’s en pijn. Echter, wanneer u het huren van een betrouwbare lichaam wrijven therapeut, risico’s en pijn zal nooit verschijnen. U hoeft alleen maar te genieten van de sensuele ravage van uw lichaam en de therapeut het werk te laten doen.

lees meer:

Biologische voeding Leiden
Natuurlijke geneesmiddelen