Haarwerkspecialist Rotterdam

 

 

 

Veel mensen zijn zo gepassioneerd over haarwerkspecialisme. We willen allemaal prachtig haar. Welnu, voor iedereen die het geluk heeft het te hebben, zal het zeker nooit uitvallen. Maar voor de meesten onder ons zal ons haar nooit meer precies zo uitvallen als toen we jong waren.

Daarom zijn veel mensen, meestal vrouwen, voortdurend op zoek naar methoden en producten die het verlies van hun haar kunnen voorkomen of omkeren. Ze zullen er alles aan doen om die prachtige lokken terug te krijgen.

Onder de opties die sommige mensen zullen proberen zijn haarvervanging oplossingen. Er zijn 3 soorten die momenteel beschikbaar zijn. Ten eerste is er een proces waarbij de patiënt haar wimpers laat teruggroeien. Eigenlijk is het vrij normaal dat een persoon minstens een halve centimeter teruggroeit voordat hij zijn wimpers moet vervangen. De tweede situatie is het gebruik van een transplantatie. In plaats van nieuwe wimpers te leveren, wordt het haar van de patiënt daadwerkelijk verbrand en vervolgens op het ooglid van de persoon aangebracht. De derde variant is de wimper extensie. Dit proces is precies zoals het klinkt. De wimpers van de patiënt worden eruit geplukt en vervolgens vervangen door vollere en langere wimpers.

urineleidingsbuis

De andere goede optie, hoewel vrij duur, is het gebruik van een chirurgische procedure om de eigen wimpers van de patiënt te transplanteren. Het enige probleem met deze ingreep is dat ze voor sommigen te pijnlijk is om te verdragen. En in sommige gevallen zal de patiënt de nieuwe wimpers niet mooi vinden, omdat ze niet altijd even flatteus zijn.

Dus, de volgende keer dat u bij de dokter bent, krijgt u misschien een prijs voor wimpergroei aangeboden. Aangezien het zo prijzig is, is het onwaarschijnlijk dat een arts een dergelijk verzoek ooit zal afwijzen. In het zeldzame geval dat een patiënt de nieuwe wimpers niet mooi vindt, kan hij de wimpers altijd laten verwijderen en ze opnieuw laten aanbrengen als hij er klaar voor is.

Een laatste methode die sinds kort wereldwijd wordt toegepast, is het gebruik van adellarbum stapsgewijs over een periode van enkele weken. Patiënten dragen kleine, smalle contactlenzen in een naar binnen gerichte beweging gedurende ongeveer 3 weken. Dit is een zeer lichte contactlens en is nauwelijks in staat om de kleine krulletjes op te pikken die zich in de wimpers van de meeste patiënten bevinden.

url verwijderen

Er zijn ook een paar behandelingen waarvan bekend is dat ze de wimpers helpen groeien. De bekendste van deze behandelingen is Envyderm wimpergroeimiddel. Er zijn ook andere wimpergroeimiddelen op de markt, maar veel van de toevoegingen en extra ingrediënten zijn niet zo veilig. Veel van deze producten bevatten stoffen die gevaarlijk kunnen zijn bij langdurig gebruik, of wanneer ze rechtstreeks op het oogoppervlak worden aangebracht.

Een ander alternatief is de behandeling van het ontharen van de wimpers. Veel vrouwen kiezen voor deze optie omdat het vrij kosteneffectief is. Er zijn verschillende goede oogsmeerproducten die worden gebruikt als onderdeel van de behandeling voor het verwijderen van de wimpers. Vaak worden deze producten gecombineerd met vitaminen en mineralen en beweren ze de groei van de wimpers te stimuleren. Het resultaat is een gereinigd en gehydrateerd oog dat er helder en gezond uitziet. De wimpers lijken dikker en fijner wanneer ze worden verwijderd en dit is het resultaat van het ontstoppen van de follikel. Hiervoor is geen pincet nodig, het oog wordt zachtjes over het huidoppervlak geschoven en het haar wordt er met een zacht rukje uitgetrokken.

lees meer:

Haarwerkspecialist Rotterdam

Haarprotheses