Tatoeage Arnhem

 

 

 

Het vervagen van een tatoeage is een sensibiliserende kwestie, het vervagen van een tatoeage is een normale gebeurtenis wanneer de tatoeage vervaagt.

Wanneer een tatoeage in de huid wordt gezet, stopt de piercer met het laten groeien van de tatoeage; wanneer de inkt eenmaal is uitgelopen, heeft deze geen effect meer op de huid. Daarom is het absoluut noodzakelijk de tatoeage eruit te halen voordat u vertrekt.

Het vervagen van tatoeages is een normaal deel van het leven, en hoewel het geen invloed heeft op je vermogen om kunst te maken, heeft het wel invloed op je esthetisch plezier.

De algemeen geaccepteerde reden voor het vervagen van een tatoeage is vanwege:

o De natuurlijke reactie van uw lichaam op de inkt; en

o De tijd dat het in de huid blijft.

De tatoeage is eigenlijk een ingedrukte structuur van proteïne die een harde vorm aanneemt terwijl de inkt nog koningin is om te groeien. Na verloop van tijd vouwt het eiwit uit vorm. Na verloop van tijd, krimpt de inkt tot niets.

Door “The Cutting Edge Effect” blijven de eerste inktdeeltjes die zich aan de dermis hechten lang genoeg als follikel in de huid. De tijd dat de inkt in de huid vastzit, wordt de “ESP” genoemd, of “esthetische standaardtijd”, waarbij 100% verwijst naar de eerste prikkeling van de inktmoleculen om de kleurstoffen in de huid te membranen en de eerste inktdeeltjes om zich met de kleurstoffen te vermengen. Elk van de eerste inktdeeltjes vertegenwoordigt slechts een knabbeltje van de eerste eiwitketen, waarbij de eerste suikermoleculen worden vrijgemaakt door het tweede suikermolecuul. Tekortkomingen in de efficiëntie van de membraanvorming verklaren waarom de eerste inktdeeltjes eerder “uiteenvallen” dan de latere.

Wetenschappers kunnen de eerste momenten van gelering simuleren door de “template” DNA-molecule in een dubbele helix van een cel te vernietigen. Helaas is dit proces niet meer het oorspronkelijke idee van Young, aangezien er een eiwit is dat de dubbele helix-structuren coördineert. Als het coördinerend eiwit niet gezond is, is het te groot om uit het membraan te komen, en zo raakt het membraan beschadigd in het proces. Kortom, het oorspronkelijke idee van Young was slechts een test van het vermogen van een instrument om haren te knippen, niet een inktvlek.

Voor mij is de inkt wat de tattoo maakt tot wat hij is. Ik wil er niets mee te maken hebben. — Eduard Gelu

Veel tatoeëerders hebben het idee dat de manier waarop een tatoeage aanvoelt vergelijkbaar is met de manier waarop voedsel wordt gewaardeerd.

Wij beseffen dat dit heel gek klinkt, maar als u erover nadenkt, lijkt het erg op de manier waarop wij een mooi schilderij complimenteren of de muziek die klinkt in uw favoriete liedje.

Als we iemand met een mooie tatoeage zien, denken we aan het wonder der natuur. We weten dat die persoon een hand (of een handmodel) had in de creatie van de mooie tatoeage.

Theologie Professor RF gel wordt al vele jaren gebruikt voor het genezen van weke delen wonden en voor het zetten en verzegelen van tatoeages. Gelpreparaten zijn de enige manier om het gedrukte Woord van Leven in het genezen gebied te brengen.

lees meer: