Barbershop Utrecht

 

 

 

Het is niet moeilijk om een barbershop te vinden. In feite zijn er duizenden kapperszaken over de hele wereld en elke zaak heeft zijn eigen stijl, prijsklasse, selectie en deskundigheid.Slechts enkele kapperszaken gebruiken compleet andere apparatuur.

In New York City zijn er de beroemde “ube” kapperszaken. Weet je niet wat aubes zijn? Het is een lichtgewicht, opvouwbare wegwerp tondeuse. Het hoeft niet onderhouden te worden, dus het is gemakkelijk te manoeuvreren en het bederft nooit de scheermesjes. En toch is het goed voor het op en neer stuiteren van de tape.

Dan zijn er de Ubers, die zijn UV-vrij. Eigenlijk, zijn Ubers de beste kapperszaken in de wereld. Er zijn er gewoon te veel om uit te kiezen. Ze gebruiken genuinegers en hebben een uitstekende reputatie.

Dan zijn er de dagelijkse reparaties, of wat de mensen noemen, de “uts”. Dit zijn de winkels die beschikken over getalenteerd, maar niet noodzakelijkerwijs opgeleid, personeel dat uw bestaande voorkeuren leert kennen. De taak van een kapper is om zijn of haar werk uit te leggen. Het is hun taak om u elk deel van uw lichaam te laten waxen, knippen of trimmen. Je kunt elke kapperszaak binnenlopen en er is een goed opgeleide stylist aanwezig om je te begroeten. In principe, zijn er gewoon niet minder dan 5 stylisten door de deur. Minstens 3 van hen moeten vrouwelijk zijn. Het moet ook vers gedaan zijn. De stylist moet weten wat de juiste producten zijn om te gebruiken.

Ook al is een kapper de man die zich met haar bezighoudt, de vrouwelijke stylist is degene die je echt wilt inhuren. Vrouwtjes hebben de neiging om minder opleiding, en ze kunnen gemakkelijk vergissen. U wilt een stylist vinden die weet hoe het haar eigenlijk groeit, en waar niet te knippen. Een goede stylist moet in staat zijn om de groei van het haar te kunnen waarnemen en genoeg weten over kleureffecten. Ze moeten veel film kijken en boeken lezen om deze informatie te krijgen.

De grootste fout die mensen maken als ze naar de kapper gaan, is dat ze geen afspraak maken met een stylist. Zelfs als je wanhopig bent en geen andere opties hebt, zijn er zeker stylisten beschikbaar. De meeste salons hebben nu computerstations, waar je zelf een afspraak kunt maken voor een service die binnenkort komt. Hieronder vindt u een lijst van korte kapsels en haartypes:

Het cirkeltype – Dit is het eenvoudigste en kortste haartype. Het is in principe geschoren in de rug en meestal gebruikt door jongens. Het kan piekerig of scheermes geknipt zijn. Het voordeel van dit type is dat het heel gemakkelijk te onderhouden is en dat het heel gemakkelijk te föhnen is.

De eetlepel type – Dit is eigenlijk de standaard lengte van haar mannen Laat het stromen. Dit is eigenlijk heel gemakkelijk te hanteren. Het volume is een beetje dun, maar het is lang genoeg om terug te trekken in een paardenstaart. Het past het beste bij mannen met kort haar.

Het penseeltype piecly – Afgaande op de naam zou je denken dat dit een of ander stijf penseel is, gemaakt van een combinatie van eekhoorn, es en tripel. Het is een breed, rond penseel dat wordt gebruikt om textuureffecten te creëren. Het heeft veel gewicht omdat het vrij dik is. Als je halflang tot lang haar hebt, is deze borstel iets voor jou.

lees meer: