Highlights Rotterdam Kapper

Highlighting voor breekbaar haar

jas haar met vilten of zijden strepen. Deze zijn willekeurig geplaatst, met een willekeurig patroon. De strepen moeten aan de rand van het haar worden geplaatst. Fragiel haar heeft de neiging dun en poreus te zijn. Hierdoor zorgen de highlights voor een slanker contrast, waardoor het haar slanker wordt en er voller uitziet.

Kleine delen van het te highlighten haar worden eerst gewassen met shampoo en geconditioneerd voor het knippen. Daarna laat men het haar drogen. De secties worden dan highlights met een stijltang, met een boogSplit aan de basis van de hoofdhuid.

Nadat het haar gedroogd is, worden de secties gescheiden met een borstel of kam. Daarna wordt het haar opnieuw gedroogd met een kapföhn of kan het worden bespoten met een drukkende haarlak. De secties worden vervolgens in model gebracht met een keramische stijltang. Voor de nodige veerkracht kunnen de secties met een plastic kapje onder de droger worden gewikkeld en aan de lucht laten drogen.

Hoewel gesecteerd haar gemakkelijker te hanteren lijkt, is het in feite gemakkelijker te hanteren dan niet-gesecteerd haar. Het ongekamde haar is moeilijker te hanteren omdat het gemakkelijker in de knoop raakt. Het doorgesneden haar is pluiziger en zachter. Wanneer het haar droog is, is het broos en zeer gemakkelijk te breken. Door de stompe schubbenlaag is de breuk van het haar zeer gering, waardoor het een uitstekende keuze is voor gelaagdheid en texturizing.

Weinig bijten

Een misvatting die de meeste mensen hebben, is dat alle Afro-Amerikaanse vrouwen lang, perfect gevormd, glanzend haar moeten hebben. Wel, dit is gewoon niet waar. Sommige vrouwen hebben het kortere type, met natuurlijk geschoren haar. Dan zijn er vrouwen die pigment behandelingen hebben gehad, en degenen die helemaal geen kleur behandelingen hebben gehad. Dan zijn er degenen die hairextensions hebben gehad. En soms zijn er vrouwen die een complete ramp hebben gehad met het laten groeien van hun haar, en die een heleboel verschillende producten hebben moeten kopen om te proberen hun haar weer te laten groeien.

Troy richt zich op deze laatste groep:

Troy haarsprays zijn om haar terug te laten groeien, één bezoek en een week later valt het uit. Het haar zal teruggroeien, maar het zal enige tijd duren.

Een gezond dieet en haarmassage zijn ook goed, maar het is raadzaam een stylist te raadplegen om de gewenste look te krijgen.

Ons derde haar begint over ongeveer twee weken. Het is iets langer dan een schouderlengte. Als het te lang is, knippen we het gewoon kort. Twee of drie centimeter zal niet werken voor iedereen. Hou het op schouderlengte.

Het zal zijn weg vinden via de achterkant van het hoofd en helemaal naar beneden in de borst. Als het in dit gebied verschijnt, nemen we meestal de tijd om de hele extension band te knippen of te kleuren, omdat het waarschijnlijk te vlekkerig is om met de hand te doen. Meestal is het haar tegen de volgende cyclus zo gegroeid dat we de klodders gewoon kunnen bijknippen, en de extension zou vanaf dat punt symmetrisch moeten uitgroeien.

Lees meer

Kapper

Keratine Behandeling