Lippen tatoeëren

Veel mensen vragen zich af hoe lang een tatoeage meegaat, en sommige mensen zijn daar zelfs nog nieuwsgieriger naar. Met de technologie van vandaag kunt u de levensduur van uw lippen tatoeage controleren.

Kies bij het zetten van een tatoeage altijd een technicus die ervaring heeft met de inkt en de vaardigheid heeft om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Als u met een onervaren technicus werkt, merkt de salon op dat de technicus dit al vaak heeft gedaan, en dat het dezelfde inkt is (in dezelfde verpakking) die jaren meegaat.

De meest voorkomende vorm van tijdelijke tatoeage is de inkt die in de lederhuid wordt ingeplant, maar dit is niet altijd het geval. De stralende kleuren komen voort uit de samensmelting van kleuren die er in de natuur zijn. Soms verschijnen de kleuren wel, maar is de hoeveelheid zo klein dat je het niet zou kunnen zien als je geen ogen zou hebben om de inkt te lokaliseren.

infusie is wanneer medische of menselijke pigmenten in de huid worden ingebracht met een zeer fijne gaasachtige consistentie.

Een ander type tijdelijke tatoeage is de afwasmethode tatoeage. Deze methode verwijdert de inkt niet, maar kan de kleur met water en zeep doen vervagen.

Hoe lang zal het duren?

De levensduur van een tatoeage hangt af van de keuze van de inkt en hoe deze wordt verzorgd. Zwarte tatoeages zullen sneller vervagen dan gekleurde tatoeages vanwege het zware formaat. Echter, zowel zwart als wit lijken nog steeds duurzamer dan de meeste tijdelijke tatoeages.

Een goede technicus kan aan de hand van de gebruikte kleuren en de grootte van de tatoeage bepalen hoe lang de tatoeage zal meegaan.

Als u bij een technicus wordt geplaatst die u vertrouwt, zal zij de juiste voorzorgsmaatregelen kennen om ervoor te zorgen dat uw tatoeage goed vervaagt en de gewenste kleur krijgt.

Als u besluit na informatie over het mogelijk vervagen van een tatoeage, dan kunt u het beste geen tatoeage laten zetten in een apotheek, maar een technicus kiezen die ervaring heeft met de genezingstechnieken van die specifieke inkt.

Een ander belangrijk onderdeel van de procedure is de keuze van het pigment. De keuze van het pigment is ook belangrijk. Sommige pigmenten zullen er snel afwassen, andere zullen langzamer vervagen. Hoe langzamer het vervaagt, hoe bezorgder u zich moet maken dat het pigment langzamer zal gaan vervagen dan normaal verwacht wordt.

Het is mogelijk dat een combinatie van procedures kan worden voltooid om ongewenste tatoeages te corrigeren. Dit zou voordelig zijn voor de patiënt, omdat hij of zij dan niet hoeft te overleven met onder- of overkleuren en zelf kan kiezen wat voor hem of haar geschikt is.

Een goed uitgevoerde tatoeageverwijdering zal ervoor zorgen dat de kleur niet meer te zien is.

Een hooggekwalificeerde schoonheidsspecialiste kan u helpen de kleur te kiezen die het best bij uw huidskleur past. Net als andere fysieke attributen, vervaagt inkt en moet dienovereenkomstig worden behandeld. Soms kan er per ongeluk een kleurenmengsel ontstaan.

Niet doen:

Aantasting van je huid of je tatoeage. Blaat of lach tot je gezicht droog is. Raak het behandelde gebied niet aan gedurende een paar dagen. Vermijd het dragen van strakke kleding totdat de kleur is vervaagd. Het aanbrengen van make-up of vingernagels op het behandelde gebied. Een douche nemen voor een dag of twee. Overmatige consumptie van water (verbruikt een actieve tatoeagevuller).

Lees meer

Powder brows

PMU