Kapper Delft

 

In de VS heeft de term verschillende schakeringen. In de VS wordt een barbier meestal barbierchirurg, barbierchirurg, of barbierchirurg genoemd. Het gebruik van het woord barbier in dit land gaat terug tot de tijd van de eerste kolonialen en tot de tijd van de Britse onderdanen. De Britten gebruikten de term omzichtig, omdat zij eerder beschermers van het haar waren.

In sommige Europese landen wordt de term barbier vaker gebruikt om een kapper aan te duiden (een barbier chirurg), maar dit is niet correct. Het correcte gebruik moet de mannelijke vorm hebben.

In sommige Aziatische landen wordt de term barbier gebruikt als een gemeenplaats. barbiers zijn meestal Indiaas, Koreaans, Chinees of Arabisch sprekend. Zij hebben hun eigen stijlen en manieren van knippen, maar barbiers behoren niet exclusief tot een van deze categorie├źn.Zo is er een barbier in de Parijse wijk, die een opgelapte rugstijl gebruikt, terwijl deze stijl in New York City de Baldapester wordt genoemd.

De meeste klanten zijn tevreden, zo niet meestal opgetogen, over de service die een kapper biedt. In de loop der jaren hebben kappers geleerd zich met alles bezig te houden, van huidverzorging tot regeneratie van het haar, technieken om het haar veiliger te verwijderen, nagelverzorging, enz. Zelfs mannen maken gebruik van kappers, om oorbellen te repareren en baarden te scheren.

In Frankrijk gebruikt Violet haar theatrale dagen altijd als kapper voor andere mensen. Ze heeft haar kapsalon aan de muur opgehangen, zodat anderen hem als kapper kunnen zien en zij hem gemakkelijk kan identificeren.

De mensen wezen Violet er vaak op dat zij precies lijkt op Jeanine, de actrice uit de film Vitaleaux, die de rol van Cartilage speelde. Maar Violet dacht in de trant van Jeanine, uit het stadje applaux-roulette.

Violet is nog steeds verliefd op de kapper, hoewel hij haar misschien niet kan identificeren. Violet reist veel voor zaken. Elke keer als ze reist, neemt ze haar man en haar zoon mee.

Als u enkele foto’s bekijkt van Violet en haar zoon, die tegelijkertijd koel en warm is, krijgt u misschien enkele hints over hoe haar persoonlijkheid is: iemand die haar individualiteit en haar onafhankelijkheid koestert.

Er zijn nog steeds veel dingen waar Violet voor gesloten is, maar misschien zullen sommige daarvan veranderen als ze andere vrouwen vooruit ziet komen. Ze is erg romantisch, en verknocht aan het idee om geluk te vinden via een ander. Maar geluk moet afzonderlijk worden bereikt.

Violet is ook koppig, en geeft niet gemakkelijk op, hoeveel ze ook drinkt of wat ze ook eet.

Als je denkt dat Violet niet gevoelig is, heb je het ernstig mis. Gevoeligheid is een natuurlijke eigenschap van mensen, ongeacht hun leeftijd of geslacht.

Het betekent dat Violet erg gevoelig is als het om haar uiterlijk gaat. Violet’s uiterlijke verschijning geeft niemand een idee van haar innerlijke gevoelens en emoties.

Trouwens, Violet is de uitzondering. De regel over Violet’s uiterlijke verschijning is vrij goed de regel over haar innerlijke gevoelens en emoties.

Dus, denk er eens over na, de volgende keer dat je Violet op straat ziet. Tel de manieren waarop ze er anders uitziet dan alle anderen. Het is triest dat Violet’s natuurlijke schoonheid tot nu toe bedorven en misbruikt is.

Hoewel Violet uniek is, is ze ook typerend voor vrouwen in het algemeen. Daar is niets mis mee. Het trieste is dat veel vrouwen niet hebben geleerd hoe ze hun natuurlijke schoonheid kunnen waarderen en ervan kunnen genieten. Ze zijn gehersenspoeld om hun natuurlijke kenmerken te haten of te negeren. Het resultaat is dat niet alleen Violet, maar alle andere vrouwen in de wereld zich gefrustreerd voelen omdat ze niet genoeg zijn.

Stel je voor, zou je niet blij zijn als een vervelende donkere haar van je neus tot je kin werd verwijderd? Zou je het leuk vinden als je natuurlijke kenmerken werden veranderd? Geloof het of niet, misschien bent u al een van die vrouwen die geobsedeerd zijn om de uiterlijke kenmerken van hun gezicht, benen, armen, gelaat en figuur te verkleinen.

Violet, 12 jaar oud, is een van die vrouwen. Ze is populair op school omdat haar vriendinnen haar lange glanzende haar bewonderen. Violet’s ouders zijn verbaasd over haar lange glanzende haar, maar ze zeggen niets tegen hun dochter omdat ze het te druk hebben met hun werk. Violet’s vriendinnen zijn jaloers op haar lange glanzende haar, maar Violet heeft het gevoel dat zij de enige is die dat heeft.

Alle leraren van Violet’s school zijn toevallig ouder dan zij, en ze plagen haar over hoe mooi ze is. Violet zit in de groep, maar ze zegt niets tegen hen omdat ze het te druk heeft op school om zich zorgen te maken over hoe ze eruit ziet.