retro beuty with feather boa listening music in boudoir - beuty  stockfoto's en -beelden

Spa, gewoon om te profiteren van zo'n fantastische kans van een bijna intrinsiek luxueuze spa-ervaring.

Ja, zoals fine-dining-locaties gaan, scoort The Spa in het Four Seasons Resort zeker hoog in de categorie luxe spa-schaal. De Spa in het WorldrenDesign biedt echter ook ruimtes die zich net zo richten op rustgevende ontspanning als elke andere spa in Las Vegas.

Welke luxe opties een spa ook biedt, er is altijd een garantie dat de klanttevredenheid gegarandeerd is. De luxe spa-ervaring onderdrukt al die gevoelens van angst en angst, en verwen de klant in een gecontroleerde en zorgvuldig getemperde Kun verpletterd met een natuurlijk Europees dik bad. De dikke Europese badkuip, die varieert in temperatuur, stoom, bubbels en druk, vervaagt veel persoonlijke verzorgingsproblemen.

Hier verwarmt de therapeut het bad met een zachte stoom, brengt dan een speciaal masker aan dat de gifstoffen van de huid verwijdert en brengt een speciale hydraterende crème aan. Het hele proces duurt ongeveer een uur. De gepatenteerde Aloe Hydrating Cream & Sea Mineral Body Treatment van Champneys zal de huid hydrateren en verjongen, en Moroccan Oil One Call salon gecertificeerde haarverzorgingsproducten zullen de schade onder controle houden en de huid stimuleren.

Nadat de parafernalia van stoom en masker zijn aangebracht, worden de acupressuurpunten geactiveerd en wordt een zachte massage gegeven. De Fiveitivity Facial en reflexologie behandelen het probleem van knopen, scheuren, stress en knopen die kunnen ontstaan ​​door de vrucht van de nieren. Hierna worden je Moroccan Oil One Call Saturate Shampoo en Moroccan Oil One Call Anti-Bar Soap aangebracht en uitgespoeld.

Of u nu kiest om in een jacuzzi te zitten of te genieten van een spabehandeling met vrienden en familie, u geniet van het donkere, natuurlijke gevoel van de spa zonder de klinische omgeving. De spa geeft u uw persoonlijke tijd terug naar het land van de levenden.

Marrainette Spa, 45 minuten van het centrum van Las Vegas en een soort ontsnapping, bevindt zich op elegante, sierlijke wijze op herry-conserven grenzend aan de prachtige Tahoeoming Spring als een smetteloze luchtspiegeling in een zuiverende nooit meer.