Wenkbrauwen Eindhoven

 

 

 

 

 

Je bent niet de enige. Tien jaar geleden, zou niemand zonder wenkbrauwen zijn geweest. Iedereen hield van wenkbrauwen.

We hebben een lange weg afgelegd. Nu hebben veel vrouwen te geplukte wenkbrauwen, die niet alleen vorm maar ook definitie missen. Het is dan ook geen wonder dat zoveel vrouwen streven naar permanente wenkbrauwen die niet meer teruggroeien. De zoektocht naar de perfecte wenkbrauw is al eeuwen aan de gang. De vooruitgang van wetenschap en technologie heeft het alleen maar moeilijker gemaakt voor mensen om die perfecte wenkbrauwen te krijgen.

Er zijn twee hoofdredenen waarom mensen wenkbrauwen hebben. Eén reden is cosmetisch. Mensen met fillers in hun wenkbrauwen zijn bekend om hun wenkbrauwen te laten hervormen. Het is goedkoop en de resultaten zijn onmiddellijk. Het is ook een gemakkelijk uit te voeren procedure. Een porseleinen lepeltje wordt gebruikt om injecties in de huid te spuiten. Het enige probleem is dat de injecties om de paar maanden moeten worden herhaald om de “opgemaakte” look te behouden. Een tweede reden die de laatste tijd steeds vaker wordt toegepast is laserchirurgie. Laserchirurgie is een vrij lang proces dat wordt uitgevoerd met pulsen van lichtenergie. De lichtenergie brandt de bovenste huidlagen weg en maakt een nieuw gaatje in de huid vlak eronder. Het gaatje wordt vervolgens taps gemaakt om de haarfollikel te elimineren. Voor deze procedure kan een laser met verschillende golflengtes worden gebruikt. De laserenergie wordt via een optische vezelsonde naar het haarzakje gestuurd. Zodra de sonde in het haarzakje is ingebracht, wordt de laser aangezet. De lichtenergie wordt door de huid geabsorbeerd, waardoor het haarzakje wordt verwarmd. Naarmate de follikel wordt verwarmd, wordt deze dunner en vernietigt uiteindelijk zichzelf. Volgens de American Academy of Dermatology moet tussen 3% en 6% van de haren per keer worden verwijderd.

Thuis ontharen is betaalbaarder dan een professionele behandeling, maar kan pijnlijker zijn. Praat daarom altijd met een professional die in deze behandeling is gespecialiseerd voordat u het thuis doet. U kunt een technicus een apparaat van professionele kwaliteit laten aanbrengen in het comfort van uw eigen huis. De enige kosten zijn een beetje tijd en frustratie als je het zelf doet. U zult merken dat u met professionele verzorging jarenlang tot 3 haren per dag kunt verwijderen.

Als je klaar bent met het epileren van je wenkbrauwen en je bent klaar om het aan je vrienden te laten zien, is het raadzaam om je sessie te vervolgen met een grondige hoofd- en schoudermassage. Dit voelt natuurlijk aan en helpt ook het gebied te kalmeren. Een massage zal de circulatie en de bloedstroom door het gebied bevorderen. Het voorkomt ook dat stof en andere verontreinigende stoffen zich ophopen in het gebied. Een massage kan een keer per week worden uitgevoerd voor optimale ontharing.

Wenkbrauw ontharen is niet moeilijk, maar het is belangrijk dat je alle opties bekijkt. Je moet naar elk apparaat kijken voordat je een beslissing neemt. De waarheid is dat er goede apparaten en slechte apparaten zijn. Je moet ervoor zorgen dat je genoeg investeert als je een thuis laser ontharing systeem koopt. Als u niet de tijd voor een professional om te komen naar je toe, kunt u vinden dat een zeer goede kwaliteit thuis apparaat zal het werk doen. Wanneer u uw onderzoek hebt gedaan en u hebt een laser ontharingssysteem voor thuis gevonden dat aan uw behoeften voldoet, moet u klaar zijn om het aan te zetten en het uit te proberen. Het ontharen zal een stuk comfortabeler zijn en u zult het apparaat met gemak aan en uit kunnen zetten. De eerste paar keer kan een beetje ongemakkelijk zijn, maar gemak werkt volgens uw comfort niveau en degene die het werk doet aan uw kant. Uw ontharing zal een stuk gezonder en beter voor u zijn met het gebruik van een kwaliteitsapparaat.

lees meer: