Laser Zwolle

Epileren is het verwijderen van het haar vanaf de wortel. De oudste methode die wordt gebruikt is het staafje met scherpe randen, zoals een schaar. Het kan echter niet worden gebruikt om haren van zeer lange tijd te verwijderen. Moderne epilatietechnieken zijn veel gemakkelijker te gebruiken en bieden producten die veel nuttiger zijn voor iemand die zijn eigen haar onder controle wil houden en in model wil brengen.

Wat is DHT?

Dihydrotestosteron (DHT) is een mannelijk hormoon dat in de huid wordt geproduceerd. Het kan wenselijk zijn om haar te verwijderen om de haargroei te minimaliseren. Dit is echter niet altijd het geval en veel mannen willen hun haar verwijderen om controle over hun haargroei te krijgen. Er zijn echter bijwerkingen aan het verwijderen van haar, en die kunnen al dan niet negatief zijn.

Soorten ontharing

Er zijn in principe twee manieren om haar te verwijderen. Permanente en tijdelijke. Er zijn variaties op beide methodes, maar ik zal de belangrijkste verschillen behandelen.

Methoden voor permanente ontharing

Als een persoon op zoek is naar een permanente ontharingsmethode, kan hij kiezen voor een elektrolyse ontharing of laser ontharing. Deze twee methoden zijn over het algemeen de beste opties voor iemand op zoek naar permanente ontharing. Ze zijn ook geweldige opties als u op zoek bent naar grote haren.

Als u een specifieke grootte in gedachten voor uw ontharing, zou ik voorstellen dat u uw haar gewaxt of gelaserd voordat u beslist over de laser ontharing methode. Dit zal ervoor zorgen dat het gebied haarloos is en ook klein genoeg om de laser te laten werken.

Permanente ontharing vergt meer dan één behandeling om volledige ontharing te bereiken.

Tijdelijke ontharingsmethoden

Als u voor kortere tijd van uw haar af wilt, kunt u verschillende tijdelijke methoden gebruiken. U kunt proberen te scheren, of het haar zelf weg te plukken.

Gebruik een ontharingsmiddel of scheergel en wrijf lotions of crèmes op om de haartjes op te lossen. Er zal regelmatiger moeten worden geplukt om te voorkomen dat het haar teruggroeit.

Een epileerapparaat is een apparaat voor ontharing dat de haargroei vertraagt, en een epileerapparaat is een goedkope manier om van ongewenst haar af te komen.

Bij het harsen wordt dikke was op de huid gesmeerd en wanneer de was is afgekoeld, wordt hij haartje voor haartje verwijderd. Absorptiewas is dikker en dus comfortabeler dan crème- of lotionwas.

Een gemaksconcept bij waxen is dat het pijnloos is. Een paar behandelingen en uw huid is naar wens haarloos.

Epilators – ook wel ontharingsapparaten genoemd, zijn een goed alternatief voor elektrolyse en laserontharing. Als u op zoek bent naar een meer permanente ontharingsmethode, zijn epileerapparaten de beste optie die u kunt gebruiken.

De meeste epileerapparaten zullen in het begin een beetje pijn doen, maar de meeste kunnen zonder problemen worden gebruikt.

Drugs

Nou, puffen is de voor de hand liggende manier om opgehoopt haar te verlichten. Een paar behandelingen, en je hele been zal weer glad zijn.

Scheermessen

Scheermessen kunnen het haar boven de huid afsnijden, wat vooral nuttig is voor vrouwen met meer lichaamsbeharing.

Ze kunnen op elk deel van het lichaam worden gebruikt.

Ze zijn gemakkelijk te gebruiken.

Gewoon de crème aanbrengen, dan snel het scheermes over het gebied halen, en scheren.

Er zijn veel verschillende soorten scheermesjes verkrijgbaar. Verschillende stijlen, bijvoorbeeld, verschillende stijlen voor de benen, verschillende stijlen voor de oksels, enzovoort.

De meeste kunnen op elk deel van het lichaam worden gebruikt.

Ze gebruiken echter geen epileerapparaat, ze gebruiken iets dat een epileerlamp heet. Een heel klein elektrisch stroompje wordt gebruikt om het haarzakje permanent te beschadigen, zodat het haar niet meer teruggroeit.

U moet weten dat wanneer u met een scheermes over de huid scheert, u het haarzakje permanent beschadigt, en dat betekent dat het haar nooit meer terug zal groeien. Als je eenmaal van het haar af bent, kan het binnen een paar dagen weer teruggroeien. Sommige mensen kiezen ervoor zich door een professional te laten epileren, maar veel mensen vinden het handiger om het zelf te doen.

lees meer:

Laser Zwolle | 

Bindweefselmassage Zwolle |