Tanden bleken Rotterdam

 

Tanden bleken kan zowel professioneel als thuis gedaan worden. Professioneel tanden bleken is een langdurig proces en het kan meerdere bezoeken vergen om uw tanden enkele tinten witter te maken. Uw tanden kunnen verschillende tinten donkerder worden na het professioneel bleken van uw tanden. Als u slechts een lichte tot matige verkleuring heeft, zijn er een aantal vrij verkrijgbare producten om uw tanden te bleken die waarschijnlijk succesvol zijn. Deze producten zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en kunnen ook online worden gekocht.

Deze producten zijn zeer verschillend van elkaar. Sommige hebben een gel die gedurende lange tijd op de tanden blijft zitten, terwijl andere producten die in de winkel worden verkocht, strips gebruiken die als gewone flosdraad worden gebruikt. Er zijn verschillende tandbleekmiddelen verkrijgbaar, afhankelijk van uw budget en uw persoonlijke behoeften.

Whitening tandpasta’s zijn een voordelige manier om uw tanden te bleken. Deze soorten tandpasta verbeteren de kleur van uw tanden door een deel van de vlekken aan de oppervlakte te verwijderen. Ze bevatten meestal fluoride, dat helpt het risico op gaatjes en tandbederf te verminderen. Tandbleekmiddelen op chemische basis zijn beter en werken beter dan vrij verkrijgbare producten. Deze producten moeten volgens de aanwijzingen worden gebruikt. Lees voor gebruik de aanwijzingen en volg de stappen zorgvuldig op.

De meest effectieve en langdurigste methode is echter om uw tanden te laten bleken door uw tandarts. Deze procedure wordt bij de tandarts uitgevoerd en duurt ongeveer een uur. Er wordt bleekgel op uw tanden aangebracht en er wordt een laser gebruikt om de chemicaliën in de gel te activeren. Bleken met stroom kan tijdelijke gevoeligheid veroorzaken voor extreme temperaturen en voedsel. U moet een week wachten tot uw tanden weer de oorspronkelijke witte kleur hebben. Er zijn echter een paar problemen met deze methode, zoals hoe lang de resultaten aanhouden en of uw tanden wel wit genoeg worden.

Bij het bleken van de tanden is het belangrijk dat u de aanwijzingen op het product zorgvuldig opvolgt. Bij veel producten moet u de procedure meerdere malen per dag herhalen, meerdere dagen achter elkaar. Het kan moeilijk zijn dit te doen als u weinig tijd hebt, want het proces kan erg vervelend worden. En als u niet veel tijd te verliezen hebt, kan het moeilijk zijn om de procedure in uw eigen schema in te passen.

Het kiezen van de juiste methode om tanden te bleken is vooral een kwestie van voorkeur en comfort. Sommige mensen zijn meteen voorstander van tanden bleken, terwijl anderen liever een tandartsfobie hebben.

Welke methode u ook kiest, het is belangrijk te beseffen dat sommige resultaten meer dan één toepassing van een product of behandeling vereisen.

Als u niet zeker weet welke natuurlijke oplossing voor het bleken van tanden geschikt is voor u, zijn er een paar dingen die u moet overwegen.

Mondgezondheid is belangrijk. Hoewel bleeksystemen of -producten de kans op gaatjes en tandvleesontsteking kunnen verkleinen, is het belangrijk om te begrijpen dat tandbederf nog steeds voorkomt. Sommige mensen laten hun tanden bleken en verwaarlozen vervolgens hun mond. Zonder goede mondgewoonten kan die mooie glimlach tot het verleden behoren.

Van roken is bekend dat het een slechte adem veroorzaakt of maakt. Het draagt ook bij aan verkleurde tanden. Ook al verzorgt u uw gebit thuis, roken zal nog steeds voor geurproblemen zorgen. Gelukkig kan de juiste hoeveelheid onderhoud jaren duren, zelfs jaren nadat u gestopt bent met roken.

oEr zijn veel betalingsmogelijkheden als het gaat om cosmetische tandheelkunde, of het bleken van tanden nu wel of niet een extra kostenpost is. Dit geldt vooral wanneer de procedure in een tandartspraktijk of in een kuuroord wordt uitgevoerd. Als u vindt dat u niet genoeg tijd hebt om aan zoiets te besteden, is een tandbleekbehandeling op recept de beste oplossing.

Zwangerschap en tijd weg van de baby kunnen een uitdaging vormen voor uw wens om een schitterende, stralende lach te behouden. Hoewel sommige tandbleekproducten en -procedures veilig zijn om te ondergaan tijdens de zwangerschap, is het belangrijk om uw tandarts en verzekeringspolis te raadplegen over de stoffen die vermeden moeten worden tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Hoewel het bleken van de tanden geen schadelijk gevaar oplevert voor een zwangere of zogende moeder, is het wel veilig om het te vermijden tijdens een bezoek aan de tandarts.

 

LEES MEER : 

Mondhygienist

Angsttandarts